هتلدرجهخدماتدوتختهیک تختهکودک با تختکودک بدون تخت
BONITA★★★B.B2/095/0002/395/0001/595/0001/295/000
HOLIDAY PARK★★★★B.B2/195/0002/895/0001/645/0001/295/000
PERLA★★★H.B2/295/0002/795/0001/695/0001/295/000
HELIOS★★★★B.B 2/495/0003/495/0001/795/0001/295/000
LILIA★★★★B.B2/595/0003/495/0001/895/0001/295/000
DOUBLE TREE BY HILTON★★★★★B.B2/695/0003/595/0001/945/0001/295/000
ROYAL★★★★ALL2/695/0003/695/0001/995/0001/295/000
ADMIRAL★★★★★B.B2/895/0003/795/0002/045/0001/295/000
ATLAS★★★★UALL2/995/0004/195/0002/045/0001/295/000
PALM BEACH★★★★ALL3/095/0003/995/0002/095/0001/295/000
VIVA★★★★ALL3/295/0004/495/0002/195/0001/295/000
KALLAKRA PALACE★★★★UALL3/495/0004/595/0002/295/0001/295/000
MARINA GRAND ★★★★★ALL3/595/0004/395/0002/345/0001/295/000
HELIA GRAND HERMITAGE★★★★★ALL3/995/0005/495/0002/795/0001/295/000
HELIA GRAND HERMITAGE (LEVEL ROOM)★★★★★B.B4/195/0006/995/0003/395/0001/295/000
Print Friendly

هزینه مازاد: ندارد

قیمت ها به تومان می باشد.

جهت مشاهده تصاویر و اطلاعات هتل مورد نظر، کافی است تا نام آن را در بخش جستجوی این سایت وارد نمایید.

اعتبار تا تاریخ

31/07/2016

اعتبار از تاریخ

01/06/2016

ایرلاین

تابان

روزهای پرواز

یکشنبه, پنجشنبه, تماس بگیرید

مدت زمان

۷شب وارنا سواحل گلدن سندز

خدمات این تــور

بلیط رفت و برگشت, صبحانه, بیمه مسافرتی, راهنمای فارسی زبان, سیم کارت, گشت شهری, ترانسفر فرودگاهی

توضیحات

نرخ کودک زیر ۲ سال مبلغ۴۰۰/۰۰۰ تومان میباشد.
در صورت تغییر نرخ ارز بیش از ۵٪ به مبالغ فوق افزوده میگردد.
به نفرسوم در اتاق های دو تخته ، تخت از نوع سفر تعلق میگیرد

مدت زمان اخذ ویزا ۱۰ روز کاری است.

توضیحات
1. در صورت مرفوضی ویزا هزینه ها طبق قرارداد محاسبه و مابقی به مسافر عودت داده می شود
2. در صورت اعلام کنسلی از طرف مسافر بعد از اخذ ویزا، هیچ وجهی مسترد نمی گردد.
3. در صورت دیپورت شدن مسافران در فرودگاه به هردلیلی هیچگونه مسئولیتی بعهده آژانس کاروانیک نمی باشد.
4.ارسال 50% مبلغ تور در هنگام رزرواسیون الزامی است.
5. مسافرین موظق هستند در وقت تعیین شده در سفارت جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند..

برای کشوربلغارستان سپردن ضمانتنامه الزامی است.

- مدارک مورد نیازجهت اخذ ویزا:
اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار و کلیه گذرنامه های قبلی-2قطعه عکس 4*6 رنگی تمام رخ با زمینه روشن–اصل و ترجمه رسمی اسناد مالکیت- اصل و ترجمه رسمی شناسنامه-مدارک شغلی شامل: 1- کارمندان بخش دولتی (اصل و ترجمه رسمی آخرین حکم کارگزینی) 2- کسبه: (اصل و ترجمع رسمی جواز کسب تجاری) 3- کارمندان بخش خصوصی (اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال بکار) 4- صاحبان شرکتهای خصوصی (اصل و ترجمه رسمی روزنامه رسمی شرکت همراه با رزومه شرکت) – 5 - دانش آموزان و دانشجویان : نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه -پرینت حساب بانکی6 ماه گذشته با مهر و امضاء بانک (موجودی حساب حداقل 50 میلیون تومان)و
- در صورت عدم صدور ویزا توسط کنسولگری هزینه بلیط و هتل و ویزا کسر و مابقی استرداد میگردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، با مشاورین خود در کاروانیک تماس بگیرید.

ویدئــو

Print Friendly