مدت تور پروازدرجه هتلدوتخته
۷ شب پاریسایران ایر★★★★ 990 یورو + 2/990/000 تومان

هزینه مازاد: معیار محاسبه کلیه نرخ های پکیج بر اساس پایین ترین نرخ ارزی میباشد

قیمت ها به یورو می باشد.

جهت مشاهده تصاویر و اطلاعات هتل مورد نظر، کافی است تا نام آن را در بخش جستجوی این سایت وارد نمایید.

مدت زمان

7 شب پاریس

روزهای پرواز

تماس بگیرید

ایرلاین

ایران ایر

اعتبار از تاریخ

01/08/2018

اعتبار تا تاریخ

01/12/2018

خدمات این تور شامل …

بلیط رفت و برگشت, صبحانه, بیمه مسافرتی, اخذ ویزا, راهنمای محلی, راهنمای فارسی زبان, گشت تاریخی, گشت شهری, ترانسفر فرودگاهی
تاریخ های حرکت:
از جمعه ۲۳ فروردین ۹۸ تا جمعه ۳۰ فروردین ۹۸
از جمعه ۳۰ فروردین ۹۸ تا جمعه ۶ ادریبهشت ۹۸
از جمعه ۶ اردیبهشت ۹۸ تا جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸
از جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸ تا جمعه ۲۰ اردیبهشت ۹۸
از جمعه ۲۰ اردیبهشت ۹۸ تا جمعه ۲۷ اردیبهشت ۹۸

توضیحات تکمیلی

3. درصورت افزایش نرخ 5% مبلغ ما به التفاوت درصورت عدم تسویه کامل به نرخ پکیج افزوده می گردد .
4. پرداخت 50%کل مبلغ تور هنگام رزرواسیون ضروریست .
5. در صورت عدم صدور ويزا توسط كنسولگري،هزینه بلیط و هتل و ویزا کسر و مابقي مسترد مي گردد.
6. مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده از طرف آژانس، در سفارت جهت انگشت نگاری و مصاحبه حضور داشته باشند.
7. مسئولیت کنترل پاسپورت ازبابت ممنوعیت خروج مسافر و تاریخ اعتبار آن بعهده آژانس همکار میباشد وآژانس کاروانیک مسئولیتی نخواهد داشت.
ارائه ضمانتنامه بانکی جهت بازگشت بموقع مسافرین در مهلت قانونی ویزا از سوی مسافرین برای هر نفربه مبلغ 500.000.000 میلیون ریال الزامی میباشد.
مدارک مورد نیازجهت اخذ ویزا:
اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار و کلیه گذرنامه های قدیمی-2قطعه عکس 4*6 رنگی تمام رخ جدید با زمینه سفید–اصل و ترجمه رسمی اسناد مالکیت -اصل و ترجمه رسمی شناسنامه - مدارک شغلی شامل:
1- کارمندان بخش دولتی (گواهی اشتغال به کار, اصل و ترجمه رسمی آخرین حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی،لیست بیمه)
2- کسبه: (اصل و ترجمه رسمی جواز کسب تجاری)
3- کارمندان بخش خصوصی (اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال بکار ,فیش حقوقی)
4- صاحبان شرکتهای خصوصی (اصل و ترجمه رسمی روزنامه رسمی شرکت همراه با رزومه شرکت)
5- دانش آموزان , دانشجویان:نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه یا دانشگاه
6 –پزشکان (پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی،دانشنامه تحصیلی )
7 –بازنشسته ها(حکم بازنشستگی،آخرین فش حقوقی )-پرینت حساب بانکی6 ماه گذشته به زبان انگلیسی با مهر آخرین فیش حقوقی،لیست بیمه و امضاء انگلیسی بانک (موجودی حساب حداقل 50 میلیون تومان - گواهی تمکن مالی به یورو .)
توجه : تائیدیه مهر دادگستری و وزارت امور خارجه بر روی ترجمه ها الزامیست .

ویدئــو