هتلدرجهخدماتدوتختهیک تختهکودک با تختکودک بدون تخت
CACTUS★★★B.B2.490.0003.190.0001.690.0001.690.000
PETROUBROSAPTB.B2.650.0003.190.0001.790.0001.790.000
HENIPA★★★B.B2.850.0003.690.0002.450.0001.690.000
AMORGOS★★B.B3.050.0003.950.0001.690.0001.690.000
THE RISE★★★B.B3.550.0004.950.0003.450.0001.690.000
SUN HALL★★★★B.B3.590.0004.850.0002.650.0001.690.000
LORDOS BEACH★★★★B.B3.690.0004.650.0002.650.0001.690.000
PALM BEACH ★★★★B.B3.950.0004.950.0001.690.0001.690.000
GOLDEN BAY★★★★★B.B4.290.0005.850.0002.950.0001.690.000
Print Friendly, PDF & Email

هزینه مازاد: پکیج فوق بر اساس پایین ترین نرخ کلاس پروازي بسته شده در صورت افزایش نرخ پرواز ما به التفاوت به پکیج افزوده میشود

قیمت ها به تومان می باشد.

جهت مشاهده تصاویر و اطلاعات هتل مورد نظر، کافی است تا نام آن را در بخش جستجوی این سایت وارد نمایید.

اعتبار تا تاریخ

31/05/2017

اعتبار از تاریخ

01/05/2017

ایرلاین

قشم ایر

روزهای پرواز

جمعه, تماس بگیرید

مدت زمان

7 شب و 8 روز

خدمات این تــور

بلیط رفت و برگشت, صبحانه, بیمه مسافرتی, اخذ ویزا, راهنمای فارسی زبان, گشت شهری, ترانسفر فرودگاهی

:بلیط رفت و برگشت ، ترانسفر فرودگاھی ، اقامت در ھتل با صبحانھ ، ویزا ،بیمھ مسافرتی ، راھنمای فارسی زبان
ارسال ۵۰٪ مبلغ تور در هنگام رزرواسیون الزامی است.
در صورت مرفوضی ویزا و یا اعلان کنسلی از طرف مسافر، هزینه ها شامل خسارت بلیط+ویزا+هتل میباشد.
در صورت دیپورت شدن مسافران در فرودگاه لارناکا هیچگونه مسئولیتی به عهده آژانس کاروانیک نمیباشد. و هیچگونه وجهی مسترد نمیگردد.
مسئولیت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکاربوده و آژانس کاروانیک مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
پرواز و هتل چارتر و غیر قابل استرداد میباشد.
صدور بیمه برای افراد بالای ۶۰ سال اجباری و مبلغ آن جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.
معیار نرخ ۲کودک با تخت به همراه خانواده در یک اتاق هزینه بصورت بزرگسال محاسبه میگردد.

توضیحات

مدارک لازم جهت اخذ ویزا:
اصل پاسپورت با ۷ماه اعتبار، ۲قطعه عکس۳*۴ رنگی زمینه سفید، کپی و اصل شناسنامه، گواهی اشتغال به کار با ترجمه انگلیسی، پرینت۶ماهه حساب جاری یا پس انداز بانکی با ترجمه انگلیسی و با مانده حداقل ۷میلیون تومان و درج مهر شعبه، مشخصات کامل مسافر از قبیل آدرس منزل و محل کار باذکر شماره شماره تلفن، گذرنامه قدیمی ممهور به سایر ویزاها.
مدت زمان اخذ ویزا ۷روز کاری قبل از پرواز میباشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، با مشاورین خود در کاروانیک تماس بگیرید.

ویدئــو

Print Friendly, PDF & Email