هتلدرجهنوع اتاقدوتختهیک تختهکودک با تختکودک بدون تخت
LA GULLS COURT★★★STANDARD4/695/0005/995/0003/995/0003/495/000
SUN VILLAGE ★★★★STANDARD5/195/0006/295/0004/095/0003/495/000
IBIS STYLE★★★STANDARD5/395/0006/995/0004/195/0003/495/000
NA GOA GRAND ★★★★STANDARD5/395/0007/295/0004/195/0003/495/000
SANDALWOOD★★★★DLX COMPACT5/695/0007/195/000NA3/495/000
ITC FORTUNE REGINA★★★★★STANDARD5/895/0007/695/0004/395/0003/495/000
COUNTRY INN SUITES★★★★★STANDARD6/295/0008/995/0004/595/0003/495/000
RESORT RIO★★★★★COZY ROOM6/595/0009/295/0004/645/0003/495/000
PARK REGIS GOA★★★★★DELUXE6/795/0008/995/0004/795/0003/495/000
HARD ROCK GOA★★★★★DELUXE7/195/0008/995/0004/995/0003/495/000
NOVOTEL SHREM★★★★★SUPERIOR7/295/00010/895/0005/095/0003/495/000
ZURI WHITE SAND GOA★★★★★SUPERIOR7/495/00011/295/0005/195/0003/495/000
CIDADE DE GOA★★★★★STANDARD7/595/00010/195/0005/245/0003/495/000
LE MERIDIEN GOA★★★★★CLASSIC7/795/00010/995/0005/295/0003/495/000
MARRIOTT GOA★★★★★STANDARD8/495/00012/495/0005/495/0003/495/000
GRAND HYATT★★★★★GRAND ROOM8/995/00012/595/0005/595/0003/495/000
Print Friendly, PDF & Email

هزینه مازاد: نرخ بلیط بر اساس پایین ترین نرخ پروازی محاسبه گردیده و در صورت رزرو کلاس پروازی بالاتر ما به التفاوت دریافت میگردد.

قیمت ها به تومان می باشد.

جهت مشاهده تصاویر و اطلاعات هتل مورد نظر، کافی است تا نام آن را در بخش جستجوی این سایت وارد نمایید.

اعتبار تا تاریخ

28/02/2017

اعتبار از تاریخ

01/01/2017

ایرلاین

ماهان

روزهای پرواز

تماس بگیرید

مدت زمان

۷شب و ۸ روز گوا

خدمات این تــور

null

بلیط رفت و برگشت با پرواز مستقیم ماهان ایر ، ویزا، ترانسفر فرودگاهی، ۷شب اقامت با خدمات ALL، خدمات طبق جدول بالا، یک روز گشت شهری بازدید از شهر گوا، بیمه مسافرتی، راهنمای فارسی زبان
نرخ کودک زیر ۲سال ۸۹۰/۰۰۰ تومان میباشد

توضیحات

مسئولیت کنترل پاسپورت بابت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور بر عهده آژانس ثبت نام کننده یا مسافر است.
پرداخت ۵۰٪ هزینه ی تور در هنگام ثبت نام اجباری است.
پرواز به صورت چارتر، غیر قابل کنسلی و استرداد خواهد بود.
هزینه ی بیمه مسافرین بالای ۶۰ سال به صورت جداگانه دریافت خواهد شد..

مدت زمان اخذ ویزا ۱۰ روز کاری میباشد و مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار از زمان سفر، یک قطعه عکس 5❊5، کپی شناسنامه و کارت ملی، آدرس ،تلفن، و ایمیل مسافر، واچر هتل.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، با مشاورین خود در کاروانیک تماس بگیرید.

ویدئــو

Print Friendly, PDF & Email