اخذ ویزای شینگن

ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن

متقاضیانی که قصد سفر به اروپا و دریافت ویزای شینگن را دارند، باید از شرایط و مدارک زیر برخوردار باشند:

    • برای دانشجویان و اعضای هئیت علمی دانشگاه ها: کارت بین المللی دانشجویی ، گواهی اشتغال به تحصیل ، اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی
    • برای دانش آموزان: گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی
    • برای صاحبان شرکت های خصوصی (مدیر عامل، عضو هئیت مدیره….): اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کار و مشخصات فردی (نام و شماره پاسپورت…) تاریخ شروع به کار همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت.(با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان تین)
    • برای کارمندان شرکت های خصوصی: کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت ،گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، سابقه کار، حقوق و مزایا ومشخصات فردی (نام و شماره پاسپورت…) تاریخ شروع به کار ، میزان حقوق،تاریخ شروع و اتمام مرخصی ( با توجه به نوع سفارت ترجیحا به زبان تین) لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی (سابقه بیمه 1سال قبل از سفر)
    • برای کارمندان بخش دولتی: آخرین حکم کارگزینی / آخرین فیش حقوقی
    • برای بازنشستگان: آخرین حکم بازنشستگی /آخرین فیش حقوقی
    • برای کسبه: اصل جواز کسب / اصل کارت بازرگانی
    • برای پزشکان: اصل پروانه مطب/ اصل کارت نظام پزشکی
    • برای مهندسان: اصل پروانه مهندسی/ اصل کارت نظام مهندسی
    • برای ساختمان سازان: اصل گواهی ساختمان/ اصل قراردادهای کاری/ اصل پایان کار ساختمان
    • برای وکلا: اصل پروانه وکالت /اصل کارت وکالت

نکته: برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اع م منبع درآمدشان الزامی می باشد؛ ماننـــــد ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلندمدت ایشان به آن واریز می‌گردد (حداقل زمان افتتاح حساب بلندمدت می بایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد).

اخذ ویزای شینگن

مدارک بانکی و مالی

برای حساب های کوتاه مدت یا جاری

ریز پرینت 3 ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر و تائیدیه بانک مربوطه (با توجه به نوع سفارت از 3 ماه تا 6 ماه می باشد) برای حساب های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حساب های بانکی در آنها مشخص باشد.

برای حساب های بلند مدت

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه.

حداقل مانده حساب

بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی ویزای شینگن می بایست 40 میلیون تومان باشد. اما چند نکته‌ای که باید به آنها توجه داشته باشید:

    • سرپرست خانواده می‌بایست حداقل 124 میلیون تومان موجودی داشته باشد.
    • افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد.
    • حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد.

سند ملکی

    • اصل سند مالکیت بنام مسافر
    • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته (در صورت عدم وجود گذرنامه های گذشته تکمیل فرم تعهدنامه الزامی می باشد)
    • چهار قطعه عکس 4*6 (جدید، رنگی، تمام رخ، با زمینه روشن)
    • اصل شناسنامه ها
    • اصل سند ازدواج
    • اصل کارت ملی

بنر ویژه کاروانیک

Print Friendly, PDF & Email